NAJTVRĐA JAJA IMAJU LEČIĆANI

admin
1 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

 

U caffe baru “Žilić” u Tomislavgradu održan je tradicionalni uskrsni turnir u tucanju jaja. Na turniru su sudjelovali mnogi poklonici ovog tradicionalnog običaja koji se svake godine natječu na ovom turniru, a čija očekivanja su prije svega dobra zabava i druženje.

Natjecanje je održano u dvije kategorije: domaća jaja i jaja od morke ili firaunke, a uvjeti su bili da su jaja skuhana i neobojena.

U ovom zanimljivom turniru nije nedostajalo uzbuđenja i natjecateljskog duha. Koliko su neki pridavali pozornost ovome natjecanju govori i činjenica da su neki jaja nabavili u BiH, Hrvatskoj ali i u Nigeriji.

Prvo mjesto u kategoriji za domaća jaja osvojio je Ilija Tomić iz Kovača, dok je drugo mjesto osvojio Zvone Žilić Brko, a treće Ivica Ivuš. U kategoriji od morke prvo mjesto osvojio je Džon Baćak iz Letke, drugo Mario Milić Topčić, a treće Luka Topčić Rajkić.

Foto galerija:

Organizator turnira Ivica Žilić pobrinuo se da natjecanje protekne u fer i korektnoj borbi. Da su očekivanja ispunjena govori i sama činjenica da se broj natjecatelja povećava iz godine u godinu. Tradicionalni turnir u tucanju jaja pogledajte u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Prvi glas Duvna 2024. pratite uživo u programu PROTV večeras u 20 sati

Večeras u 20h pratite uživo “Prvi glas Duvna” koji organizira Kulturno – informativni centar Tomislavgrad i Radio Tomislavgrad pod pokroviteljstvom Općine Tomislavgrad. Posjetimo, ovaj već tradicionalni događaj organizira se svake godine na kojem se natječu kandidati stariji od 16 godina koji trebaju ispunjavati jedini uvjet a to je da su […]

Pretplatite se