MILAS U TIHALJINI ZAVRŠIO KAMPANJU

admin
0 0
Read Time:46 Second

 

Zvonko Milas nositelj liste HDZ-a za XI.izbornu jedinicu kampanju je zaključio završnim skupom u Tihaljini, rodnim mjestom njegovih roditelja. Nakon Svete mise za branitelje uslijedilo je polaganje vijenca na spomen obilježju.

Na završnom predizbornom skupu na kojem se okupilo mnoštvo, Zvonko Milas na samom je početku zahvalio svima koji su tijekom kampanje, ali i u proteklom osmogodišnjem razdoblju svesrdno pomagali, HDZ-u BiH, predsjedniku Čoviću, vodstvu HDZ BiH i svim članicama i članovima te poručio: “Suradnja s ljudima s kojima dijelimo isti cilj je blagoslov, raditi na tako velikim ciljevima, s tako dobrim ljudima i gledati kako se ti ciljevi ostvaruju je privilegij – u zajedništvu s vama ne gradimo samo škole, bolnice, crkve, ceste, već gradimo budućnost ove domovine hrvatskog naroda i zato vam punog srca kažem – hvala.”

Milas je u Tihaljini bio posebno emotivan.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

DRŽAVNO TAEKWONDO PRVENSTVO U TOMISLAVGRADU

  U Tomislavgradu je održano Državno prvenstvo kadeta i juniora u taekwondou. Taekwondo klub Buško Blato imao je čast biti domaćin državnog taekwondo prvenstvo BiH za kadete i juniore na kojem je nastupilo preko 300 natjecatelja koji dolaze iz 40 različitih taekwondo klubova BiH. Natjecatelji su pristigli iz svih krajeva […]

Pretplatite se