U Tomislavgradu osvanuo snijeg, padaline moguće i danas

admin
0 0
Read Time:35 Second

Baš kako su meteorolozi i najavili, promjena vremena donijela je zahlađenje, kišu, ali i snijeg koji je zahvatio pojedine dijelove Bosne i Hercegovine, a među njima i Tomislavgrad.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda danas će u Bosni i Hercegovini prevladavati pretežno oblačno vrijeme. U nizinama Bosne s kišom ili susnježicom, a u višim područjima sa snijegom. U Hercegovini lokalni pljuskovi. Djelomično smanjenje naoblake i postepeni prestanak padavina poslije podne i u večernjim satima. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Dnevna temperatura zraka od 3 do 9, na jugu zemlje do 14 °C.

Kako će se ovakve vremenske prilike i temperaturne promjene odraziti na voćke koje su bile u punom cvatu ostaje nam tek za vidjeti.

Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Zatvara se tunel Ivan

Zbog snježnih padalina koje su tijekom noći i u srijedu ujutro zahvatile pojedine dijelove Bosne i Hercegovine, na dionicama u višim predjelima ima snijega na kolniku. Izdvajaju se ceste: Glamoč-Mlinište, Bugojno-Kupres-Šuica i Turbe-Banja Luka. Na cesti Bugojno-Kupres trenutno ne mogu prometovati teretna vozila. U nižim predjelima kolnik je mokar i […]

Pretplatite se