ULIČNA UTRKA U LIVNU

admin
0 0
Read Time:48 Second

U sklopu obilježavanja Dana obrane Livna koji se održavaju od 13. do 23. travnja učenici osnovnih i srednjih škola sudjelovali su u uličnoj utrci. Brojni su pristigli na Trg kralja Tomislava kako bi dočekali sve natjecatelje utrke te ih pozdravili ovacijama.

U Uličnoj utrci za osnovne škole u kategoriji učenika treće mjesto osvojio je Matej Popović, drugo Vedad Karahodžić a zlatnu medalju Mateo Konta.

Od učenica treća je bila Klara Krezo, druga Anđela Kasalo a pobjednica Naomi Manđeralo.

U kategoriji srednjoškolaca kada je riječ o učenicima treće mjesto osvojio je Ivan Krezo, drugo Marko Jurkić a prvo Ivan Duvnjak.

Od učenica treće mjesto je zauzela SaraTičinović, drugo Andrea Jozić i pobjednica u utrci za srednjoškolke bila je Lea Lijović.

Zahvalnice i medalje najboljima uručivali su u ime Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata Grada Livna Ružica Ivković i Ante Mihaljević, te gradonačelnika Livna Darko Čondrić. Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

FBiH: Poziv za zapošljavanje pripravnika u sektoru poljoprivrede

Gospodarska društva, zadruge, udruženja, obrtnici u FBiH, koji su registrirani u područjima poput poljoprivredne proizvodnje, distribucije repromaterijala, otkupu poljoproizvoda, veterinarske usluge i slično, mogu se prijaviti za program sufinanciranja zapošljavanja mladih pripravnika. Javni poziv je raspisao Ured za koordinaciju projekata PCU pri Federalnom ministarstvu poljoprivrede, s ciljem ekonomskog razvoja ruralnog […]

Pretplatite se