21. travnja 1996. – reprezentacija Herceg Bosne odigrarala utakmicu protiv Paragvaja

admin
0 0
Read Time:40 Second

Nogometna reprezentacija Herceg-Bosne je odigrala svoju jedinu utakmicu s najboljom vrstom Paragvaja, 21. travnja 1996. godine u glavnom gradu Paragvaja, Asunciónu.

Utakmica je odigrana na stadionu “Estadio Defensores del Chaco, Asunción”, a Paragvaj je pobijedio sa 3:0 (1:0).

Kuriozitet oko toga susreta je da ga Nogometni savez Paragvaja vodi kao službeni. Zabilježen je kao 425. po redu otkada su Paragvajci oformili svoju reprezentaciju. I FIFA je vodi kao službenu prijateljsku utakmicu.

Za Herceg-Bosnu su nastupili: Dukić, Skoko, Kordić, Babić, Bubalo, Matan, Ravlić, Musa, Bogdan, Marinović, Marušić (još su igrali Sušac, Bartolović). Izbornik: Branko Međugorac.

2021. godine snimljen je fokumentarni film “Paragvaj – Herceg-Bosna, Asunción ’96, a u njemu su prikazani kadrovi sa same utakmice, kadrovi iz svlačionice prije utakmice, mnoge anegdote, razgovori s igračima i još puno toga.

Brotnjo.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Zamke isključivanja iz utičnice: Tri uređaja na koja trebate posebno paziti

Isključivanje iz utičnice može biti loše za neke uređaje, ovisno o njihovoj prirodi i načinu funkcioniranja Elektroničke uređaje unutar kućanstva često zbog smanjenja struje isključujemo iz utičnice no to uvijek nije dobra opcija. Postoje neki uređaju na koje isključenje iz struje uzrokuje oštećenja. Upoznati smo s činjenicom da neki električni uređaji često troše struju i kad su isključeni, […]

Pretplatite se