Gvardiol opet oduševio medije i navijače: “On će pokoriti svijet”

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

MANCHESTER CITY jučer je osvojio ukupno deseti naslov prvaka Premier lige, ali i šesti trofej u posljednjih sedam sezona. Također, klubu s Etihada je ovo bio četvrti uzastopni naslov prvaka, što nikada u povijesti nije uspjelo ni jednom drugom engleskom klubu. Svoje premijerne titule ligaških prvaka sa Cityjem su jučer osvojila i dvojica hrvatskih reprezentativaca, Joško Gvardiol i Mateo Kovačić.

Obojica su stigla prije početka sezone, Gvardiol iz RB Leipziga kao drugi najveći transfer u povijesti kluba (90 milijuna eura, Jack Grealish 117.5) prema Transfermarktu, a Kovačić iz Chelseaja za 29.10 milijuna eura. U jučerašnjoj pobjedi 3:1 protiv West Hama Gvardiol je odigrao cijelu utakmicu, a Kovačić ušao u sudačkoj nadoknadi.

I dok je Kovačić zbog premalo vremena u igri ostao neocijenjen za ovu utakmicu, Gvardiol je ponovno pokupio simpatije engleskih medija i navijača na Twitteru. Posebno se ističe njegov doprinos kod drugog gola Cityja, kad je poput veznjaka predriblao dvojicu igrača, odbio njihove napade i započeo izgradnju gola.

Svi ga hvale

Manchester Evening News taj njegov potez opisuje kao briljantan, navodeći da je problem pretvorio u napad za gol te dodaje da je nastavio igrati u izvrsnoj formi. Ocijenjen je s 8. Ocjenu manje dao mu je nogometni portal Goal, koji piše: “Ovaj put nije zabio, ali bio je izvrstan u prijenosu lopte u sredinu terena.” Dodaje se i da se korištenjem snage othrvao suparnicima.

Slično navode i profili na X-u (bivši Twitter) posvećeni klubu. “Kakva debitantska sezona. Joško Gvardiol će pokoriti svijet. Apsolutna klasa”, “Bio je senzacionalan u 2024.”, “Novo savršenstvo. Ponovno je odigrao 10/10. Tako je prokleto dobar”, pišu neki od njih.

index.hr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Dalić ima spreman popis putnika za Euro: Upitan je samo jedan igrač, morat će eliminirati golmana

Moguće je stoga da izbornik napravi i popis pretpoziva, pa u rezervu stavi jednoga vratara, eventualno Ćaletu-Cara, Barišića… Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić u ponedjeljak točno u podne izdiktirat će popis igrača za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Kao što je odnedavno poznato, Uefa dopušta izbornicima da na listu stave 26 […]

Pretplatite se