Krenula prodaja ulaznica za Thompsonov povratnički koncert

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Hrvatska javnost je konačno dočekala povratak Marka Perkovića Thompsona koji će biti gost Mate Bulića i Dražena Zečića na koncertu u Imotskome 6. kolovoza ove godine od 20 sati.

Koncert će se održati na stadionu Gospin dolac pod nazivom “Imotski, ne zaboravi”. U petak je krenula pretprodaja ulaznica za događaj, a moguća je putem platforme Entrio te na svim Entrio prodajnim mjestima.

“Pripremite se za koncert ljeta i nezaboravnu večer u spektakularnom ambijentu stadiona Gospin dolac u Imotskom”, napisali su na Facebook profilu Marka Perkovića Thompsona.

Djeca do osam godina starosti ne plaćaju ulaznicu, ali obvezna su biti u pratnji roditelja. Osobe sa 100 posto invaliditeta ostvaruju pravo na gratis ulaznicu, dok pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Cijene ulaznica

“Za preuzimanje besplatne ulaznice kao i ulaznica s popustom za pratnju molimo da nas kontaktirate putem e-mail adrese info@entrio.hr s dokazom o invaliditetu”, navode u objavi.

Ulaznice u zoni VIP 1 već su rasprodane i to samo 18 minuta od puštanja u prodaju, a koštale su 60 eura. Dostupne su po istoj cijeni ulaznice za Vip zonu 2.

Ulaznice za fan pit koštaju 50 eura, parter se prodaje po cijeni od 30 eura, a mjesto na tribinama košta 40 eura. Bit će dostupni štandovi s hranom i pićem unutar prostora stadiona.

Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Mijat Tomić na markama HP Mostar

Hrvatska pošta (HP) Mostar tiskala je izdanje prigodnih poštanskih maraka „Mitovi i flora 2024.“ u bloku, a motiv je hajduk Mijat Tomić i munika, endemski bor, objavila je Hrvatska pošta Mostar. Mijat Tomić poznati je hrvatski vođa hajduka koji su se borili protiv turske vlasti za vrijeme Osmanskog carstva. Rođen […]

Pretplatite se