Široki Brijeg i Zrinjski podijelili bodove u hercegovačkom derbiju

Domagoj
0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

U sjajnoj atmosferi na ispunjenoj Pecari odigran je još jedan veliki hercegovački derbi između Širokog Brijega i Zrinjskog. Derbi je završio bez pobjednika rezultatom 1:1.

Domaći Škripari i gostujući Ultrasi na tribinama su imali sjajno izdanje.

Zrinjski je na početku utakmice imao posjed, no bez izglednijih prilika dok su se Širokobriježani bili bazirali na kontranapade.

U drugoj polovici prvog poluvremena domaći su bolje zaigrali, bilo nekoliko prilika na obje strane, no bez većih uzbuđenja. Najbolju priliku u prvom dijelu imali su Mostarci kada je Nemanja Bilbija u 45. minuti pogodio vratnicu.

U nastavku susreta igralo se nešto otvorenije, a što je utakmica odmicala kraju gol je visio u zraku.

Širokobriježani su poveli u 67. minuti. Nakon kornera bila je gužva u kaznenom prostoru Plemića, lopta se odbila do Mihaela Kuprešaka koji centrira, a Ilija Mašić glavom pogađa sa sedam metara za erupciju oduševljenja na Pecari.

Vodstvo domaćih nije dugo potrajalo. U 73. minuti Zrinjski je izjednačio na 1:1. Bekić je centrirao, Tičinović glavom prebacio, a Slobodan Jakovljević pogodio s nekoliko metara iz dvojbene situacije. Ni TV kamere nisu mogle dobro otkriti je li bilo zaleđenje.

Aktualni prvak BiH imao je blagu terensku inicijativu, ali promjene rezultata do kraja nije bilo.

Nakon ovog remija Široki Brijeg je ostao drugoplasirana momčad Premijer lige BiH s četiri boda zaostatka za Zrinjskim.

U 17. kolu Široki Brijeg na Pecari dočekuje dobojsku Slogu dok Zrinjski na svom stadionu igra protiv gradskog rivala Veleža.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Policajci pretukli nogometaša Damira Kojaševića

Crnogorski nogometaš i bivši igrač FK Sarajevo Damir Kojašević tvrdi da ga je više policajaca u Podgorici napalo bez ikakvog razloga, te da je tom prilikom povrijeđen.  Kojašević je najavio da će tužiti policajce koji su ga napali kod Osnovne škole “Marko Miljanov”, na Koniku. -Išao sam u školu po […]

Pretplatite se