Brozović se vraća u Europu?

admin
0 0
Read Time:39 Second

Dio turskih medija danas je objavio vijest da bi trener Galatasaraya Okan Buruk u zimskom prijelaznom roku želio dovesti Matea Kovačića (29) na posudbu iz Manchester Cityja. Drugi dio turskih medija ima drugačiju informaciju. Prema njima Galatasaray želi hrvatskog veznjaka, ali ne Kovačića, već Marcela Brozovića.

Kako navode turski mediji, 31-godišnji veznjak hrvatske reprezentacije želja je Galatasaraya, koji bi ga volio angažirati na šest mjeseci. Navodi se da Brozović ne bi imao ništa protiv toga i da su u Galatasarayu sigurni da bi dobra financijska ponuda mogla nagovoriti čelnike kluba iz Saudijske Arabije da razmisle o poslu.

Ideja najtrofejnijeg tamošnjeg kluba je preuzeti Brozovićevu plaću, s tim da bi Al Nassr, navode turski izvori, u tom slučaju htio i financijsku kompenzaciju za puštanje hrvatskog veznjaka na posudbu.

Večernji.ba Foto: Reuters

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Pudar osvojila bronzu i postavila juniorski rekord Evrope na EP-u u rumunskom Otopeniju

Najbolja bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar osvojila je bronzanu medalju i postavila juniorski rekord  u disciplini 200 metara delfin na Europskom prvenstvu u malim bazenima u rumunskom Otopeniju. Pudar je osvojila treće mjesto s vremenom 2:04.55. Zlatna medalja pripala je Nijemici Angelini Kohler koja je ostvarila vrijeme 2:03.30, dok je srebro […]

Pretplatite se