Pioniri HNK Tomislav su prvaci Međužupanijske nogometne lige!

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 53 Second

Pioniri HNK Tomislav prvaci su Međužupanijske nogometne lige za sezonu 2023./2024. godine, a danas su svi zajedno podignuli pehar i proslavili svoju titulu.

Naime, nakon posljednje ovosezonske utakmice odigrane u subotu, 25. svibnja protiv vršnjaka iz HNK “Kupres 97”, prigodnu nagradu Duvnjacima su uručili Ivan Perić – Crni, član izvršnog odbora Nogometnog saveza Federacije Bosne i Hercegovine i Stipe Duvnjak, povjerenik za natjecanja Omladinske međužupanijske lige, a budući da na dodjeli nisu mogli biti svi igrači, ekipa Tomislava se danas ponovno okupila u punom sastavu te fotografijom ovjekovječila osvajanje lige.

Na njih su posebno ponosni treneri Ivan Kukavica i Stojan Sladoja.

„Čestitam dečkima na ovom velikom uspjehu i za igrače i za cijeli klub. Kroz cijelu sezonu ekipa je bila dobra i evo na kraju zasluženo osvojila prvo mjesto“, rekao je za Tomislavcity trener Kukavica.

Istaknuo je i kako je kod mlađih kategorija fokus na samome odgoju više nego na rezultatu.

„Imamo dosta dobrih igrača, koji će nadam se napraviti iskorak u svojoj karijeri, ali naravno potrebno je i puno rada i discipline. U njihovoj dobi mi treneri ne gledamo rezultat kao prioritet, više se baziramo na to da ih razvijamo kao igrače i kao osobe, da idemo prema tomu da budu dobri ljudi. Također, smatram da je u današnje vrijeme koje je uz razvoj tehnologije dovelo do sve praznijih igrališta, bitno poticati mlade na bavljenje sportom“, zaključio je Ivan Kukavica.

Stojan Sladoja rekao je kako je ekipa zaista pokazala svoju kvalitetu i zaslužila sve pohvale.

„Čak i u utakmicama koje nisu bile nimalo lake, gdje nismo bili favorit ili gdje smo ostali bez ključnih igrača uspjeli smo ostvariti pobjede.“, rekao je Sladoja pa dodao „Nogomet je specifičan sport koji nosi jako puno emocija i frustracija, posebno su takvi izazovi veliki za dečke od 14-15 godina. U ovoj ekipi ima jako puno potencijala, a to su i pokazali“.

Tomislav se na prvome mjestu našao s 56 bodova, dok je drugoplasirani Troglav s 51 bodom. Osim spomenutih klubova u MŽNL natjecali su se Kupres, Šujica, Široki Brijeg, Posušje, Sloga, Grude, Šator, Drinovci, Kamešnica i Ljubuški.

Pionirima Tomislava upućujemo iskrene čestitke na ostvarenom uspjehu i želimo puno sreće u nastavku karijere i svim nadolazećim natjecanjima. Možda se među baš ovom ekipom krije buduće veliko ime nogometnog svijeta.

Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Izbori odlučuju smjer EU-a, svoj glas mogu dati i Hrvati iz BiH

U idućem tjednu, od 6. do 9. lipnja, u državama članicama provest će se deseti izbori za Europski parlament, a građani Hrvatske svojih će 12 zastupnika birati 9. lipnja. Hrvatski državljani u Bosni i Hercegovini također će moći glasovati 9. lipnja od 7:00 do 19:00 sati na sedam lokacija: Franjevački […]

Pretplatite se