Uoči vikenda očekuje se pojačan promet, posebno prema Jadranu

admin
0 0
Read Time:38 Second

Uoči vikenda građane očekuje znatno frekventniji promet nego što to bude ostalim danima u radnom dijelu tjedna. Mnogi će u popodnevnim satima na put, a posebno pojačana frekvencija prometa očekuje se na putnom pravcu Sarajevo-Mostar, kao i na graničnim prelazima koji gravitiraju prema Jadranu.

Važno je napomenuti da se petkom u podne isključuje semafor u centru Konjica, pa se očekuje da neće biti kilometarskih kolona na prilazu ovom gradu.

 

Do kraja kolovoza, za putnički promet otvoren je granični prelaz Krstac (na putu Gacko-Nikšić).

Zabranjen je promet za vozila preko 5 tona najveće dozvoljene mase na graničnom prelazu Karakaj (kod Zvornika). Teretna vozila preko 5 t preusmjeravaju se na granične prelaze Bratunac ili Rača, dok autobusi mogu koristiti GP Šepak, priopćeno je iz IC BIHAMK-a.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Traži se hitna reakcija Ministarstva zdravstva FBiH zbog necijepljenja djece

Predsjedatelj Zastupničkog doma Parlamenta FBiH Dragan Mioković pozvao Federalno ministarstvo zdravstva i resornog ministra Nediljka Rimca na hitnu akciju povodom proglašenja epidemije ospica u Zeničko-dobojskoj županiji, nakon što je početkom godine epidemija proglašena i u Sarajevskoj županiji, te sve češćih smrtnih slučajeva. Istaknuo je da je očito da mnogo roditelja […]

Pretplatite se