U zgradi Vlade HBŽ-a potpisani ugovori o vodoprivredi.

admin
0 0
Read Time:50 Second

Danas je u zgradi Vlade Hercegbosanske županije ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Božo Perić potpisao ugovore temeljem Javnog poziva za sufinanciranje Projekata iz oblasti vodoprivrede na području Hercegbosanske županije s načelnicima općina Glamoč, Nebojšom Radivojšom, Bosanskog Grahova, Urošom Đuranom , Kupres, Zdravkom Miočem, predstavnicima općina Tomislavgrad i Drvar, Ines Perić i Dragoslavom Popovićem i gradonačelnikom Livna Darkom Čondrićem .

 

Za sufinanciranje projekata u okviru spomenutog Javnog poziva osigurana su sredstva u Proračunu Hercegbosanske županije za 2024. godinu u ukupnom iznosu od 700.000,00 KM.

Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva kao jednu od temeljnih zadaća smatra i ulaganje u lokalne samouprave na području naše županije kad je riječ i o vodoprivredi. Stoga smatramo da će ova odobrena sredstva  uvelike pomoći lokalnim samoupravama u razvoju, u ovom slučaju vodovodne infrastrukture, što smatramo jednim od ključnih segmenata osiguranja boljih uvjeta života za sve stanovnike Hercegbosanske županije, kazao je prilikom potpisivanja ugovora ministar poljoprivrede , vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije Božo Perić.

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Toplotni udar diljem regije

Kako ističu meteorolozi pred nama je prvi ljetni toplotni udar. Istražili smo kako se nositi s nadolazećim vrućinama, a cilj je osvijestiti i educirati narod na ovim prostorima o opasnosti visokih temperatura i načinu na koji se mogu zaštititi i prevenirati moguće posljedice. Ivan Sušac, voditelj stranice Hercegovina meteo kazao […]

Pretplatite se