Novi automobili za MUP HNŽ-a

admin
0 0
Read Time:54 Second
Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegovačko–neretvanske županije preuzelo je u utorak 9. srpnja, devet novih vozila u vrijednosti od oko 576 tisuća KM, koje je osigurala Vlada HNŽ.
”Devet novih vozila značit će jako mnogo za MUP HNŽ naročito iz razloga jer se radi o novim vozilima. Poznato je da su policijska vozila u upotrebi 24 sata dnevno i da se brže troše, ovo je nekakav logičan nastavak obnavljanja voznog parka MUP-a. Ova vozila su uzeta na leasing, u roku od pet godina, vrijednost investicije je oko 576 tisuća KM”, naveo je ministar MUP-a HNŽ Marijo Marić.
Naveo je kako će vozila distribuirati prema stanju potreba, tako da će svaka policijska stanica za sigurnost prometa, a postoje tri u županiji pri svakoj policijskoj upravi, dobit jedno vozilo dok će ostatak vozila koja su neoznačena i neobilježena koristit će za redovne poslove.
Dodao je kako je u narednom razdoblju u planu i nabavka novih radarskih sustava za kontrolu brzine.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U razdoblju siječanj - lipanj uplaćene 3,93 mlrd. KM javnih prihoda

Porezna uprava Federacije BiH objavila je da su porezni obveznici Federacije BiH u razdoblju siječanj – lipanj 2024. uplatili 3.938,575.394 KM javnih prihoda, što je u odnosu na isto razdoblje prethodne godine više za 280,805.199 KM ili za 7,68 posto. U strukturi javnih prihoda porez na dobit i zaostali prihodi […]

Pretplatite se