PRIČA O VETERINARU KOJI JE OŽIVIO GLAMOČ

admin
0 0
Read Time:53 Second
Na početku sve izgleda neostvarivo i nedostižno, ali jedna osoba odlučila je da izađe iz svoje komfor zone. Veterinar Davor Marinčić oživio je ljeto u gradu u kojem je umrla svaka nada za promjenom, u gradu Glamoč, točnije na izletištu Busija.
Njegova strast prema glazbi i ljubav te prema prirodi tog kraja, transformirale su tadašnju usamljenu prirodu u epicentar glazbenih događanja u Glamoču. A izletište Busija postalo je pozornica istoimenog festivala.
Na pitanje kako se rodila ideja za Rock Fest kazao nam je kako je nastala na jednom druženju sa prijateljima, na kojem su razgovarali kako u Glamoču nemaju apsolutno ništa. “Dok u drugim gradovima imaju motorijadu ili koncerte, mi nemamo ništa! Onda smo bili malo samokritični i govorili kako smo nesposobni da napravimo nešto. Nakon toga su se počele rađati ideje, te smo se odlučili da napravimo glazbeni festival“, a iz godine u godinu, ovaj festival bilježi sve veći broj gostiju.
Prvi festival dogodio se 2018. godine, a ove godine održava se šesti po redu Rock Fest.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Nevrijeme pogodilo Hercegovinu, brojna sela ostala bez struje

Nevrijeme praćeno jakom kišom, grmljavinom, vjetrom i tučom pogodilo je u u srijedu poslijepodnevnim satima dijelove istočne Hercegovine točnije Bileću i Gacko, a šteta je nastupila u nekoliko sela. Više sela na području Bileće i Gacka ostalo je bez struje uslijed nevremena koje je poslije podne pogodilo ovo područje, rečeno […]

Pretplatite se