SIPA: U Domanovićima otkriveni nasadi marihuane

admin
0 0
Read Time:34 Second

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u srijedu 24. srpnja, prilikom operativnog rada na terenu, na području mjesta Domanovci u Čapljini, otkrili i privremeno oduzeli određenu količinu zasada zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana.

Nakon što je obaviješten dežurni tužitelj Kantonalnog tužiteljstva Mostar, policijski službenici SIPA-e su po njegovom nalogu izvršili očevid lica mjesta, kao i druge mjere i radnje u skladu sa zakonom.

Navedene aktivnosti su realizirane u suradnji sa policijskim službenicima Granične policije BiH i Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko neretvanskog kantona.

U suradnji sa Kantonalnim tužiteljstvom Mostar provode se dalje mjere i radnje a koje se odnose na dokumentiranje naprijed navedenog.

 

izvor: Čapljinski.portal

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

ZA PROJEKTE HRVATA U BiH Vlada Republike Hrvatske daje 6,5 milijuna eura

Vlada Republike Hrvatske je danas na sjednici raspodijelila 6.5 milijuna eura za 199 obrazovnih, znanstvenih, kulturnih, zdravstvenih, poljoprivrednih i ostalih programa i projekata od interesa za hrvatski narod u BiH, a nastavlja podupirati s 59.000 eura i projekt “Susreti hrvatske dijaspore”. “U cilju pružanja potpore povratku i održivom ostanku Hrvata, […]

Pretplatite se