Tragedija u Malom Lošinju: Rampa trajekta prikliještila mornare, više mrtvih…

admin
0 0
Read Time:42 Second

U teškoj nesreći koja se u nedjelju popodne dogodila u trajektnom pristaništu u Malome Lošinju poginula su tri Jadrolinijina mornara, a jedan je teško ozlijeđen, potvrdili su Hini u nedjelju iz Jadrolinije

Na mjesto nesreće odmah su došle Hitna pomoć i policija, no mornarima nije bilo spasa. Jadrolinijin trajekt Lastovo u 16 sati trebao je isploviti prema Zadru.

 U trajektnom pristaništu u Malom Lošinju, oko 15:30, prema neslužbenim informacijama koje Jutarnji list ima, došlo je do pada ulazne rampe trajekta “Lastovo” koja su prikliještila tri mornara “Jadrolinije”.

Dva su mornara poginula, jedan je teško ozlijeđen.

 

Iz Jadrolinije zasad nema nikakvog službenog priopćenja. Na njihovim stranicama tek stoji obavijest: “Trajektna linija 401 M. Lošinj – Premuda – Silba – Olib – Ist – Zadar(Gaženica) sa polaskom iz M. Lošinja otkazana. Linija će se uspostaviti iz luke Premuda po ustaljenom rasporedu.”

 

Večernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Investitori iz Hrvatske u BiH žele izgraditi ekološki proizvodni pogon

Investitori iz Zagreba Mario i Biljana Abel i Igor Šustić najavili su mogućnost investiranja oko 30 milijuna eura uz zapošljavanje oko 50 radnika u Brčkom. Namjera gospodarstvenika iz susjedne Hrvatske je podizanje proizvodnog pogona mineralnih dodataka betonu CO2 neutralnih veziva za proizvodnju cementa i betona na području Brčko distrikta BiH, […]

Pretplatite se