Barakude srebrene na OI

admin
0 0
Read Time:50 Second
Ovo je bilo četvrto finale za reprezentaciju Hrvatske na Olmpijskom turniru. Sve je počelo u Atlanti, Španjolska je bila bolja 7:5. U Londonu je osvojeno zlato (Italija), nakon čega slijede dva okršaja protiv Srbije.
U Brazilu je bilo 11:7, sada u Parizu 13:11. Izborniku Hrvatske, Ivici Tucku, samo je zlato sa Olimpijskih igara nedostajalo u njegovoj kolekciji te je bio vidno razočaran: “Čestitam ekipi Srbije, koja je danas bila bolji protivnik, tu nema nikakve dileme.
Oni su od prvog trenutka bili koncentriraniji. Ušli smo konfuzno, puno pogrešaka obrane, prije svega. A onda se na to nadoveže napad. Trofeji se osvajaju obranom, a ne napadom.
Ostaje žal veliki i tuga i to je to”, rekao je Tucak pa dodao: “S druge strane treba naći snage te biti ponosan na ovu medalju. Znate kako je, veseliš se zlatu, veseliš se bronci. Srebru se ne možeš veseliti. Bili smo grozni u obrani, nismo ispoštovali dogovore. Nismo bili pravi za zlato, to treba priznati. Srbija je odigrala fantastičnu utakmicu.’
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Završene Olimpijske igre u Parizu

Svečanom ceremonijom zatvaranja na stadionu St. Denis u Parizu sinoć su završene 33. ljetne olimpijske igre. Ceremonija je započela izlaskom sportaša na travnjak St. Denisa, koji su do posljednjeg dana ostali u Parizu. Uslijedila je karaoke zabava, a poznate hitove pjevao je cijeli stadion, kako navijači, tako i sportaši. Posljednja […]

Pretplatite se