Svećenik iz Afrike na svadbi u BiH zapjevao Moja Hercegovina

admin
0 0
Read Time:46 Second

Na jednom vjenčanju u Kreševu u BiH katolički svećenik iz Afrike zapjevao je hit Mate Bulića i postao viralan.

Svećenik se primio mikrofona i na podiju zapjevao Moja Hercegovina na oduševljenje svih prisutnih. Video je objavio portal grad-busovaca.com.

“Ostala sam bez teksta, svaka čast predivnom čovjeku koji je iz nekog razloga morao napustiti svoj dom, skidam mu kapu do poda”, “Predivan čovjek… Naučiti tako pjevati i to naš jezik je za svaku pohvalu… “Neka dragi Bog čuva i njegovu obitelj i prijatelje i zemlju iz koje nam je došao”, bili su samo neki od komentara oduševljenih ljudi na izvedbu svećenika.

Neki su bili impresioniani svećenikovom integracijom u lokalnu kulturu “Ovo je dokaz da nas pjesma može ujediniti, bez obzira na to odakle dolazimo”.

Video na linku:

https://grad-busovaca.com/nas-video-s-milijun-pregleda-africki-svecenik-odusevio-na-svadbi-u-kresevu-hitom-mate-bulica-video/?fbclid=IwY2xjawExNF1leHRuA2FlbQIxMQABHYpfOwEm_LXp1gD6mOK7AQbE7t8ISiwVft8M8B9nNB3k-RTuiA1fCzM8pA_aem_5xnExkk2Z53h1xd0y23pjQ

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Nakon rukometa još jedan sport u BiH na rubu propasti

Pod znakom pitanja je doigravanje košarkaških vrsta Hrvatske i Bosne i Hercegovine za plasman na Europsko prvenstvo u studenom ove godine zbog financijske blokade računa u Košarkaškom savezu Bosne i Hercegovine. “Može se dogoditi da moramo predati te utakmice i Hrvatska će ići izravno na Europsko prvenstvo. Apeliramo na sve […]

Pretplatite se