Studentski centar u Mostaru primit će 120 brucoša

admin
0 0
Read Time:37 Second

Studentski centar Sveučilišta u Mostaru raspisuje natječaj za prijam brucoša.

Pravo na apliciranje imaju svi redoviti studenti Sveučilišta u Mostaru koji nemaju mjesto prebivališta u Mostaru, a prvi put upisuju studij.

Kako se navodi u spomenom natječaju, brucoši bi trebali dobiti 120 mjesta u Studentskom centru Sveučilišta u Mostaru, a kao i svake godine, očekuje se da će biti znatno više aplikacija nego što je osigurano mjesta za ovu kategoriju studenata, piše Pogled.ba.

Natječaj će biti otvoren od 26. kolovoza do 16. rujna i svi zainteresirani mogu predati dokumentaciju u Studentskom centru Sveučilišta u Mostaru u vremenu od 9:00 do 14:00 sati ili online putem obrasca na stranici www.scm.ba (uz uvjet da se originalna dokumentacija pošalje putem pošte).

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Weltplast među top 5 biznis lidera održivog razvoja u Bosni i Hercegovini!

Na ceremoniji održanoj u Villi Braun u Sarajevu, promovirana je šesta generacija biznis lidera održivog razvoja u BiH. Nagrada za biznis lidere održivog razvoja raste svake godine, a ove godine rekordnih 360 poduzeća je izrazilo interes za sudjelovanje. Financirana od strane Švedske i implementirana od strane UNDP-a u partnerstvu sa […]

Pretplatite se