Dva rođaka se utopila na kupalištu u Jajcu

admin
0 0
Read Time:39 Second
Nakon što je sinoć izvučeno tijelo jednog muškarca na kupalištu Brana u Jajcu, jutros je pronađeno tijelo još jednog mladića. Kako su iz Gorske službe spašavanja – Stanica Jajce kazali za N1, spasioci sinoć nisu znali da ima još jedan utopljenik.
Nakon što su izvukli E.Č. (1963), pozvala ih je obitelj koja je kazala da je s njim bio i rođak A.K. (2002).
Spasioci su jutros nastavili pretragu na tom području i pronašli i drugo tijelo. Kako piše Jajce Online, riječ je o Esadu Čorhusiću i Ajdinu Kosu koji su jučer stigli na kupanje autobusom iz Donjeg Vakufa. Prvo tijelo primijetili su ronioci iz Škotske koji su ronili na tom području u svrhu istraživanja. Odmah su obavijestili policijsku stanicu. Njegovo tijelo pronađeno je na dubini od četiri metra u Plivi.
Bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

NASA-ini astronauti zaglavili u svemiru do 2025.

Zbog tehničkih problema sa svemirskom letjelicom Starliner dvoje astronauta američke svemirske agencije NASA koji se trenutno nalaze na Međunarodnoj svemirskoj postaji (ISS) neće se moći vratiti na Zemlju do veljače 2025., objavila je NASA na konferenciji za medije u subotu. Dvoje astronauta, Barry Wilmore and Sunita Williams, također bi se […]

Pretplatite se