Španjolska prvak Europe

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second
Španjolska je novi prvak Europe. Četvrt put u povijesti.
 U prvom dijelu pravih velikih prilika nije bilo. Španjolci su imali loptu u svojim nogama, ali su Englezi bez većih problema zatvarali prilaze svom golu. U nekoj rano fazi utakmice, prvih 15-ak minuta, vidjeli smo Williamsa koji je pokušao proći Stonesa. Le Normand “škaricama” prijeti Pickfordu. Onda smo vidjeli malo nešto od Engleza.
 Poluvrijeme je zaključio pokušajem Foden. Nakon lošeg prvog dijela slijedi pravi vatromet u nastavku. Carvajal je na desnoj strani dobio loptu i iz prve odigrao za Yamala. Ovaj je proigrao Williamsa na drugoj strani. Walker je kasnio. Španjolska je povela 1:0.
Engleska je u tim trenucima bila na konopcima.
Najbolja prilika do tada za Englesku stiže u 64. minuti. Bellingham se okrenuo, šutirao ide lopta malo pored lijeve stative. Na drugoj strani Pickford spašava Englesku. Yamal poteže lijevom. Španjolci su bili u tim trenucima bliži drugom golu, ali Engleske je to.
Na ovom prvenstvu se vraćala jednom, drugi put. Saka se sjurio po desnoj strani i odigrao u sredinu, potom Bellingham šalje povratnu loptu do Palmera, koji je isporučio “bombu”. Gol nije uzdrmao Španjolce.
 Ostaje 1:1. I onda dolazi trenutak odluke. Četiri minute prije kraja.
Cucurella je osvojio nešto prostora na lijevoj strani i poslao nisku loptu u sredinu, gdje se Oyarzabal provukao između Stonesa i Guehija i iz prve matirao nemoćnog Pickforda. Ušao je prije 18 minuta i postao junak Furije! Englezi nisu uspjeli napraviti offside zamku. Velika je gužva pred golom. Simon je skoro savladan, ali tu je Olmo.Pokušao je Rice ponovo glavom, lopta će preko gola.
Vrijeme je iscurilo, Španjolska je postala prvak Europe.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Žena koja je ranjena u Stocu trenutno u teškom stanju

M.T. je zadobila teške tjelesne ozljede koje su opasne po život, rečeno je za Bljesak iz SKB Mostar. ”Ženska osoba M.T. hospitalizirana je na Odjelu za anesteziju,reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar. Zadobila je teške tjelesne ozljede koje su opasne po život”, rečeno je iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar u […]

Pretplatite se