Rendulić o incidentima na derbiju s Veležom: Razlozi su poznati

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second
Trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić govorio je u videointervjuu za gol.hr o nedavnom vrućem mostarskom derbiju s Veležom.

Da, bio je vrući nego neki prethodni iz poznatih razloga, političkih. Naravno da smo mi kao sportaši fokusirani samo na sport, no ne možete pobjeći od tih stvari s obzirom na situaciju koja je u Bosni i Hercegovini.

Što se tiče samog terena, tu uvijek prođe sve kako treba, ali ove druge stvari, koje se ne tiču baš sporta, znaju biti neugodne.

Tako je bilo i ovaj put, dosta neprijateljsko raspoloženje. Ali, dobro, prebrodili smo to, utakmica je bila prekidana, na kraju smo je ipak uspjeli završiti, kaže za gol.hr trener Zrinjskog, koji je u ponedjeljak izgubio prvi gradski derbi otkako je sjeo na klupi Plemića.

Zrinjski je trenutačno treći na ljestvici Premijer lige s 26 bodova i zaostaje za prvoplasiranim Borcem sedam, a za drugoplasiranim Sarajevom bod manje, no ima i utakmicu manje. Čini se da igranje na tri fronta – prvenstvo, Kup i Konferencijska liga je uzelo danka ovoga puta.

Mi smo treći, imamo utakmicu manje, ukoliko to riješimo popet ćemo se na stepenicu više, što bi ja rekao da je prihvatljivo jer smo odigrali 26 utakmica od početka sezone. Nije to sve skupa lagano, umor se osjeti onda te amplitude u prvenstvu su, ja bih rekao, sasvim normalne, kazao je Rendulić.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Studentski centar Mostar domaćin radionice 'Liderske i komunikacijske vještine'

Studentski centar Mostar bio je domaćin radionice pod nazivom “Liderske i komunikacijske vještine”, koju je vodila Josipa Terzić Rezić, iz Agencije za profesionalno usavršavanje Apriori. Cilj radionice bio je potaknuti studente na razvoj ključnih vještina potrebnih za uspješno vođenje, komunikaciju i timski rad u dinamičnom poslovnom okruženju. Kroz interaktivne sesije, […]

Pretplatite se