KONFERENCIJA ZA MEDIJE dr. DRAGANA ČOVIĆA O POLITIČKOJ SITUACIJI U BiH

admin
0 0
Read Time:42 Second

Na konferenciji za medije održanoj u Mostaru predsjednik HDZ BiH gospodin Dragan Čović poručio je partnerima u vlasti da odustanu od politike mijenjanja stavova i nadmudrivanja te da je zadatak HNS -a pristupanje Europskoj Uniji te da neće odustati od vitalnih interesa, ustavne jednakopravnosti kao i da će do kraja ustrajati u tome.

Hrvatski predstavnici kroz Hrvatski narodni sabor (HNS), kao i svi  predstavnici na svim institucijama vlasti dati će potpuni doprinos kako bi s partnerima u vlasti napravili nužni iskorak i ispunili uvjete koje je europski tim postavio pred njih do kraja ovog mjeseca.

Sutra će se održati zajednički sastanak svih partnera u Sarajevu i upravo sutra se mogu riješiti skoro svi problemi koji stoje ispred nas kao, a koje je navedeni europski tim postavio ispred nas – kazao je Čović. Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Predsjednik Milanović se susreo s ratnim herojima HVO-a

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović razgovarao je u utorak s predstavnicima Udruge organizatora otpora Hrvatskog vijeća obrane (HVO) u Bosni i Hercegovini. Predsjednik Udruge i ratni gradonačelnik Mostara Jadran Topić, prvi zapovjednik obrane Mostara Petar Zelenika i pripadnik HVO-a Grude Vinko Zorić upoznali su predsjednika Milanovića s radom svoje Udruge, […]

Pretplatite se