KAKO PRAVILNO SUŠITI MESO? – SUŠIONICA KRIŠTO

admin
0 0
Read Time:28 Second

U Eminovom Selu pokraj Tomislavgrada posjetili smo sušionicu mesa koju vodi mladi Josip Krišto. U ovom intervju Josip nam je ispričao otkad se on i njegova obitelj bave ovom djelatnošću, o procesu proizvodnje pršuta, o soljenju te o uvjetima sušenja mesa.

Josip je mladi čovjek koji je hrabro krenuo u posao sušenja mesa kojom pristupa s velikom odgovornošću ali i iskustvom i znanjem te mu se stoga i mnogi korisnici godinama vraćaju.

Pogodni klimatski uvjeti u njegovu Eminovu Selu dodatno mu pridonose u ovom poslu. Opširnije u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

OSNOVNOŠKOLCIMA DODIJELJENE NAGRADE ZA NAJBOLJE LITERARNE RADOVE - LIVNO

Kako se livanjska ikavica ne bi zaboravila Ogranak Matice hrvatske u Livnu organizirao je natječaj i dodjelu nagrada za najbolje literarne radove učenika osnovnih škola na području Livna. Dodijeljene su tri nagrade osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića i tri nagrade osnovnoj školi fra Lovro Karaula a pisanje na ikavici nikome […]

Pretplatite se