Mostar: Dobro poznati objekt odlazi u povijest

admin
0 0
Read Time:49 Second
Grad Mostar nastavlja s uklanjanjem bespravno izgrađenih objekata s mostarskih ulica.
Ovog ponedjeljka započeli su radovi na uklanjanju objekta u Ulici Stjepana Radića.
Realizacijom Plana uklanjanja bespravnih objekata na području grada do sada uklonjeno više od stotinu objekta u naseljima Bijeli brijeg, Balinovac, Bišće Polje, Rodoč, Sjeverni logor, Zalik, Zgoni te u središtu grada. Ono na što građani iznova upozoravaju su problemi koji ostaju nakon uklanjanja nelegalnog objekta. Dobar primjer za to je prolaz u Ulici kneza Višeslava koji je, kako su ranije kazali građani, nakon demolicije ostao uništen.
Slično se dogodilo i nakon uklanjanja pekare pored zgrade Mostarke. “Kućica koja je nekada bila pekara uklonjena je, ali umjesto uređenja prostora, rezultat je pretvorio prolaz u blato, smeće, cigle i kamenje. Popločani trotoar koji je vodio do parkinga iza zgrade sada je neprepoznatljiv”, kazao je tada čitatelj portala Bljesak.info.
Građani se mogu samo nadati kako će Grad nakon rušenja objekta u Ulici Stjepana Radića temeljito ukloniti i smeće, cigle i kamenje koje ostanu.
Bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

NATO: Preko milijun eura za zračnu medicinsku evakuaciju u BiH

Velika Britanija podržat će s 1,1 milijun eura inicijativu da sposobnost zračne medicinske evakuacije bude dostupna širom BiH, objavljeno je danas iz stožera NATO-a u Sarajevu. Iz NATO-a napominju da je podrška inicijativi u sklopu Programa za izgradnju obrambenih kapaciteta za BiH. U priopćenju se dodaje da je Veleposlanstvo Velike […]

Pretplatite se