U Rijeci uz glazbu i pjesmu održan Hod za život

admin
0 0
Read Time:45 Second

U subotu je kroz središte Rijeke prošao četvrti Hod za život, obitelj i Hrvatsku, organiziran s ciljem isticanja važnosti života nerođene djece i podrške trudnicama. Tijekom događaja, uz glazbu i pjesmu, sudionici su prošli Jelačićevim trgom i Korzom do Trga Riječke rezolucije, noseći transparente s porukama poput:

  • Život počinje začećem
  • Najugroženija manjina u Hrvatskoj – nerođena djeca
  • Svako ljudsko biće ima pravo na život
  • 52 dana od začeća dijete štuca

Koordinator Hoda za život u Rijeci Ante Bekavac izjavio je kako je cilj ovog okupljanja naglasiti nepovredivost dostojanstva svakog ljudskog bića, posebno trudnica i nerođene djece. Istaknuo je da organizatori, udruga U ime obitelji, traže izmjene zakona kako bi se omogućio anonimni porod i uvođenje gnijezda za bebe, gdje bi majke mogle ostaviti djecu o kojoj ne mogu brinuti, bez posljedica. Poručio je trudnicama i majkama da pobačaj “nije i ne smije biti rješenje” te naglasio da nisu same.

 

 

Večernji list

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

OGLASILA SE PODRAVKA: Lino Keksolino koji se povlači s hrvatskih polica nije prisutan na tržištu BiH

Lino Keksolino, pakiranje od 500 grama, proizvedeno 26. lipnja 2024. godine, čiji je rok trajanja do 26. prosinca 2025. godine nije prisutan na tržištu Bosne i Hercegovine, priopćeno je iz Podravke. Ova mjera preventivno povlačenja proizvoda u Hrvatskoj je poduzeta iz mjera opreza i radi dodatne kontrole. Razlog povlačenja proizvoda […]

Pretplatite se