U Žepču svečano otvoreni 27. Dani planinara Herceg-Bosne

admin
0 0
Read Time:42 Second

Na Matinskom visu u Žepču jučer su svečano otvoreni 27. Dani planinara Herceg-Bosne, tradicionalno godišnje okupljanje planinara koje organizira Planinarski savez Herceg-Bosne. Manifestaciju, koja je okupila nekoliko stotina planinara iz Bosne i Hercegovine te susjednih zemalja, otvorila je predsjednica Federacije BiH, Lidija Bradara.

Bradara je u svom obraćanju naglasila je važnost ove manifestacije za promociju planinarstva i jačanje zajedništva među sudionicima.

„Dani planinara nisu samo prilika za uživanje u prirodnim ljepotama naše zemlje, već i za jačanje prijateljskih veza među planinarima iz različitih krajeva,“ istaknula je Bradara.

Domaćini ovogodišnjeg okupljanja bili su predsjednik Planinarskog saveza HB, Ante Vukadin, i predsjednik Planinarskog društva “VIS” iz Žepča, Mirko Matijević. Načelnik Općine Žepče, Mato Zovko, također je uputio posebnu dobrodošlicu svim sudionicima.

Program manifestacije obuhvaća planinarske uspone, natjecanja u tradicionalnim sportovima, izložbe fotografija i lokalnih proizvoda, a završava danas svečanom dodjelom priznanja.

 

RTVHB

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

LJUBUŠAK ANTE NIŽIĆ PRIMLJEN U TAEKWONDO KUĆU SLAVNIH

Ljubušak Ante Nižić primljen je u petak 23. kolovoza 2024. godine u Taekwondo Hall of Fame (Kuću slavnih). Ovogodišnja svečanost prijema u Kuću slavnih Taekwandoa održana je u Münchenu.Riječ je o najvećem priznanju koje se dodjeljuje u ovom olimpijskom sportu, a gosp. Nižiću priznanje je dodijeljeno kao začetniku i osnivaču […]

Pretplatite se