Nova era digitalizacije sportskih centara

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Ivan Dodig, koji je svoje ime izgradio na međunarodnoj teniskoj sceni, posvetio se razvoju sportskih infrastruktura. Nakon što je nedavno predstavljen projekt Dodig Tenis Centar, odlučio se za investiciju u Sportin aplikaciju, koja donosi dodatnu dimenziju upravljanja sportskim objektima.

Kroz ovu aplikaciju, korisnici mogu lako upravljati rezervacijama, planirati treninge te brzo i jednostavno vršiti otkazivanje termina, a uz sve to omogućeno im je i sigurno kartično plaćanje. Sportin donosi jednostavnost i učinkovitost, čime štedi vrijeme i resurse kako menadžerima sportskih centara tako i korisnicima, a od srpnja ove godine dostupna je i za korisnike u Hrvatskoj.
“Smatram da je ulaganje u sportsku infrastrukturu ključ za razvoj novih generacija sportaša. Sportin je alat koji omogućava sportskim centrima da budu korak ispred, pružajući im sveobuhvatnu platformu za upravljanje i razvoj”, izjavio je Dodig.
Svi zainteresirani sportski centri pozvani su da se pridruže ovoj inovaciji i kontaktiraju Sportin za više informacija o tome kako mogu unaprijediti svoje poslovanje.
Sportin i Ivan Dodig su spremni da zajedno podignu standarde sportskih sadržaja na viši nivo.
Za dodatne informacije o Sportin aplikaciji i mogućnostima suradnje, posjetite njihovu web stranicu ili ih kontaktirajte putem maila sales@sportin.app.
Besplatna Sportin aplikacija dostupna je za preuzimanje putem PlayStore i AppStore.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Hrvatski stoper izbačen iz nogometa na četiri godine

Mario Vušković (22) je izbačen iz nogometa do jeseni 2026. godine, pišu hrvatski mediji. S obzirom na to da je suspendiran od studenog 2022. godine, vodit će se kao da je kažnjen izbacivanjem iz nogometa u duljini od četiri godine. Zasad nije jasno znači li to i raskid ugovora s […]

Pretplatite se