Lidl započinje izgradnju tri nove prodavaonice u BiH

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Lidl je nakon inicijalne kupovine parcela u Sarajevu, Mostaru i Gračanici, sada postao vlasnik i zemljišta u Vogošći, Zvorniku i Gradišci.

Tom višemilijunskom investicijom planirana je izgradnja tri nove prodavaonice.

Početak radova na Lidlovim prodajnim objektima u Vogošći, Zvorniku i Gradišci očekuje se u rujnu.

Prodavaonice će ponuditi širok asortiman proizvoda, većinom pod Lidlovim privatnim brendovima, a kupcima pružiti ugodno i suvremeno iskustvo kupovine. S novim dizajnom trgovina, Lidl kupovinu čini još bržom, lakšom i ugodnijom. Najnovija tehnologija i ekološke metode gradnje štede energiju i postavljaju nove standarde u održivoj izgradnji prodavaonica.

To je nastavak Lidlovih planova širenja u Bosni i Hercegovini. Lidl je dio Schwarz grupe i jedna od vodećih kompanija u maloprodaji prehrambenih proizvoda u Njemačkoj i Europi. Lidl ima oko 12.350 trgovina i više od 220 logističkih centara i skladišta u 31 zemlji. Taj lanac trenutno ima oko 375.000 zaposlenih širom svijeta.

U Bosni i Hercegovini Lidl ulaže u logistički centar u Lepenici kod Kiseljaka. Taj objekt se prostire na oko 60.000 četvornih metara i bit će opremljen specijaliziranim strojevima, sustavima za automatizaciju i logističku opremu, uz fokus na optimizaciju poslovanja. Novi centar će poslužiti i kao model održivog i ekološkog poslovanja jer se objekt oslanja na električnu energiju iz obnovljivih izvora i fotonaponske elemente koji generiraju približno 1 MW struje.

Time potvrđujemo našu posvećenost održivosti i energetskoj efikasnosti kao zalogu bolje budućnosti za sve, priopćeno je iz Lidla.

 

Posušje info

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Papa Franjo kreće na svoje najdulje putovanje

Papa Franjo u ponedjeljak kreće na najdulje putovanje u inozemstvo u svom pontifikatu u kojem će tijekom sljedećih 12 dana posjetiti četiri zemlje jugoistočne Azije i Oceanije. Osamdesetsedmogodišnji poglavar Katoličke crkve prvo će posjetiti Indoneziju, najnaseljeniju muslimansku zemlju na svijetu u kojoj živi više od 240 milijuna muslimana. Zatim će […]

Pretplatite se