Zavod MIO organizira prve međunarodne savjetodavne dane

admin
0 0
Read Time:42 Second
Federalni zavod za mirovinsko i invalidsko osiguranje (FZ MIO), u suradnji s nositeljem mirovinskog osiguranja iz Savezne Republike Njemačke (Deutsche Renteversicherung), organizira Međunarodne savjetodavne dane za osiguranike koji su zaposleni ili bili zaposleni u Njemačkoj, a koji će se održati 24. i 25. rujna u prostorijama Zavoda u Mostaru, Ulica kralja Zvonimira b.b., u vremenu od 9 do 16 sati.
Riječ je o prvim međunarodnim danima koji se organiziraju s njemačkim nositeljem osiguranja, priopćeno je iz FZ MIO.
Pozvali su sve zainteresirane osiguranike i korisnike da dođu na savjetodavne dane na kojima će savjetnicima iz područja mirovinskog osiguranja moći postavljati pitanja u vezi s ostvarivanjem prava te dobiti potrebne informacije.
Sudjelovanje na savjetodavnim danima prethodno je potrebno dogovorite telefonski na brojeve 036 445 668 i 033 723 218, odnosno e-mailom: mira.sevo@fzmiopio.ba ili dzejna.mumdzic@fzmiopio.ba.
Bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

VLADA FBiH ODLUČILA: Stiže nam federalni USKOK.

Na telefonskoj sjednici Vlade Federacije Bosne i Hercegovine (FBiH) usvojen je zaključak kojim je određeno da će dio Federalnog tužiteljstva i Vrhovnog suda FBiH, tzv. federalni USKOK biti smješten u bivšoj zgradi Privredne banke u centru Sarajeva, potvrđeno je za Klix.ba. U zaključku Vlade FBiH se, kako nam je potvrđeno, […]

Pretplatite se