Drugoligaš BSK Bijelo Brdo izbacio Rijeku iz Kupa

Domagoj
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Nogometaši BSK-a iz Bijelog Brda priredili su veliko iznenađenje pobijedivši u susretu osmine finala SuperSport Hrvatskog kupa Rijeku sa 2-1.

Pretposljednja momčad drugog razreda hrvatskog nogometa pobijedila je šesterostrukog osvajača Rabuzinova sunca sa 2-1.

Rijeka, koju vodi talijanski stručnjak Serse Cosmi, se u prošlom kolu jedva provukla nakon izvođenja jedanaesteraca protiv petoligaša Moslavinu, a vrlo slabu predstavu je pokazala i protiv BSK-a.

Gosti su poveli već u sedmoj minuti golom Gabriela Lunette. Lovre Grgić je probio desnu stranu i odlično ubacio, Lunetta je sjajno skočio i pucao glavom, a lopta je od vratnice završila u golu. Činilo se kako će Rijeka rutinski odraditi gostovanje u Erdutu.

No, uslijedio je veliki obrat. Samo četiri minute kasnije izjednačio je Marc Tokich. Australski veznjak je primio loptu na rubu kaznenog prostora, riješio se lagano pratnje, ušao u kazneni prostor i poentirao za 1-1. U 74. minuti BSK je okrenuo rezultat nakon brze konte. Kamerunac Sunday Jang Junior je povukao kontru, te uposlio Daria Pudića koji je s ruba kaznenog prostora sjajno pogodio za 2-1.

Do kraja susreta gosti su pokušavali barem izjednačiti, no BSK je izdržao i pobjedom ušao u četvrtfinale Kupa što je najveći rezultat u povijesti ovog kluba.

Vrisak.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

HNK Tomislav: Najava utakmica za 12. i 13. studenog

Subota, 12.11.2022. godine,14. kolo m:tel 1.lige FBiH Goražde, FK “GORAŽDE“ – HNK “TOMISLAV“ Početak utakmice je u 13:30 sati.   Subota, 12.11.2022. godine, 11.kolo MŽNL za pionire i početnike Tomislavgrad, HNK “TOMISLAV“ – HNK“GRUDE“ Početnici igraju u 10:00 sati Pioniri igraju u 11:30sati Nedjelja, 13.11.2022.godine, 14. kolo Omladinske lige BiH […]

Pretplatite se