Dinamo bez pobjede u 90. minuti

admin
0 0
Read Time:39 Second

U dvoboju 2. kola Lige prvaka nogometaši Dinama i Monaca su u Zagrebu odigrali 2-2 (1-0).

Dinamo je poveo atraktivnim pogotkom Petra Sučića (45+3) na asistenciju Martina Baturine, koji je u 66. minuti fantastičnim solo-prodorom povećao na 2-0. Monaco je smanjio preko Ganca Mohammeda Salisua nakon velike pogreške vratara Ivana Nevistića, a u 90.minuti Švicarac Denis Zakaria je izjednačio iz kaznenog udarca.

Nakon 2-9 poraza od Bayerna, Dinamo je odigrao odličnu i vrlo hrabru utakmicu, dominirao i vodio s 2-0, a onda s dvije pogreške u završnici dopustio Francuzima da izbjegnu poraz.

Utakmica je odigrana pred 13.000 gledatelja i po nemogućim uvjetima i kišom natopljenim terenom koji je uvelike otežavao igru.

U sljedećem kolu 23. listopada Dinamo gostuje kod Salzburga.

 

Hercegovina.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

MEĐUNARODNI DAN STARIJIH OSOBA OBILJEŽEN U TOMISLAVGRADU

Međunarodni dan starijih osoba prvi se put obilježio 1. listopada 1991. godine odlukom Ujedinjenih naroda, s ciljem isticanja važnosti osiguravanja životne sredine prilagođene potrebama starijih stanovnika, sprječavanja njihove izoliranosti i marginalizacije te poboljšanja kvalitete njihovog života. Mi smo posjetili štićenike u Staračkom domu u Tomislavgradu te doznali kako provode svoje […]

Pretplatite se