Hrvatska sa Škotskom večeras u ranijem terminu

admin
0 0
Read Time:2 Minute, 8 Second

Hrvatska nogometna reprezentacija u listopadu igra nove dvije utakmice u Ligi nacija.

Večeras Vatreni igraju protiv Škotske već od 18 sati, dok tri dana nakon toga putuju na gostovanje kod Poljske.

 

Prijenose utakmica hrvatske nogometne reprezentacije donose vam Nova i gol.hr, a specijalna emisija počinje već nakon Vijesti u 17 sati.

Nakon prva dva kola Vatreni imaju tri boda koja su osvojili u domaćoj pobjedi protiv Poljske. Iz Portugala se naša reprezentacija vratila praznih ruku, ali onda je kapetan Luka Modrić oduševio nogometni svijet onim slobodnjakom koji je Hrvatskoj donio slavlje u Osijeku.

Sada na Maksimir stižu Škoti koji su uvijek bili tvrdi orah za našu reprezentaciju, no onda je stigao Euro 2020 i velika pobjeda Hrvatske usred Glasgowa.

Škotska još nema boda u grupi 1, prvo su ih u gostima pobijedili Poljaci s 3:2, a potom su Portugalci nakon nešto muke slavili s 2:1 na domaćem terenu.

”Zadnji su u našoj skupini nemaju boda, ali ne smijemo se opustiti. Naša povijest s njima nije sjajna, samo jednu pobjeda na Euru, uvijek je teško s njima”, rekao je Dalić i dodao:

”Cilj nam je da uz ove utakmice napravimo kostur reprezentacije. Stavili smo 23 igrača pa da ih vidimo na treningu i napravimo selekciju. Cilj nam je četvrtfinale. Škotska ima jak skok i dobri su, naši rezultati nisu dobri s njima, bit će to teška utakmica. Moramo ići najbolje i najjače pa da pronađemo ono što je najbolje. Imam vjeru da ćemo biti dobri, imamo malo problema koji su kod nas uvijek prisutni.”

Hrvati u odličnoj formi, ali ipak izostanci Kove i Šutala

Izbornik Zlatko Dalić vratio je u sastav reprezentacija Mislava Oršića, a čini se kao da dugo nije imao ovakvu situaciju u momčadi. U formi su svi od vrata do napadača i imat će slatke brige kako sastaviti prvih 11.

Idilu je ipak poremetio izostanak Matea Kovačića kojeg neće biti zbog skorašnjeg rođenja djeteta te ozljeda Šutala.

Martin Baturina i Luka Sučić briljiraju u Dinamu i Real Sociedadu, ali prema posljednjim informacijama ipak će svoju priliku obojica čekati s klupe. Ante Budimir je u sjajnoj formi u Osasuni i mogao bi s Kramarićem činiti napadački par.

Ono što je vjerojatno je da Dalić nastavlja s formacijom s trojicom u zadnjoj liniji. Hrvatska je protiv Poljske izgledala dinamično i ta je predstava zadovoljila apsolutno sve. Pitanje desnog bočnog, gdje još uvijek zbog ozljeda nema Juranovića i Stanišića. vjerojtno će ”zakrpati” Ivanom Perišićem.

Mogući sastav Hrvatske:

Livaković – Erlić, Ćaleta-Car, Gvardiol – Perišić, Modrić, Pašalić, L. Sučić, Sosa – Kramarić, Budimir

 

 

Vrisak.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

OPSEŽNA ISTRAGA: Počinje obdukcija žrtava iz Jablanice i Konjica

U JKP Gradska groblja Visoko, kako doznaje Avaz, započinje obdukcija tijela osoba koje su stradale u kataklizmi na području Jablanice i Konjica. Riječ je o do sada pronađenih 18 tijela, od kojih je jedno još uvijek neidentificirano. Kako je jučer rečeno iz Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije, obdukcija će se nastaviti tijekom […]

Pretplatite se