Široki Brijeg odnio bodove s Mokrog Doca, VAR poništio pogodak Posušja u 90. minuti

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

U susretu 10. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine nogometaši Širokog Brijega u hercegovačkom i susjedskom derbiju svladali su Posušje na Mokrom Docu rezultatom 1:2, piše hercegovina.info.  Strijelci za Široki su bili Zlomislić i Stanić iz jedanaesterca, dok je za domaće pogodio Josip Bešlić.

Prvi udarac na utakmici vidjeli smo tek u 20. minuti. Pucao je Iličić, ali je Galić bio na mjestu. Minutu kasnije Stanić je blokirao udarac Pavkovića.

U 24. minuti svoj udarac je isprobao i Bekavac, no lopta odlazi preko vrata.

Rozić je u dobroj poziciji bio u 31. minuti, a njegov udarac brani Galić.

U 35. minuti pogodak na drugoj strani. Zlomislić je projektilom smjestio loptu u Galićeve rašlje.

Dvije minute kasnije pokušao je Rozić na drugoj strani, ali je Tomić to obranio.

Vodstvom Širokog Brijega se otišlo na odmor.

Početkom nastavka, u 51. minuti, Posušje vraća stvari na početak. Nakon odlične asistencije Kobiljara pogodio je Bešlić za poravnanje.

U 58. minuti nakon VAR provjere dosuđen je kazneni udarac za Široki Brijeg. Bekavac je bespotrebno povlačio Bagarića u svom šesnaestercu, a sudac pokazao na bijelu točku. Siguran izvođač je bio Mato Stanić.

Nakon dobre solo akcije pucao je Taraba u 61. minuti, no daleko od vrata.

U 69. minuti sjajna akcija Širokobriježana na koncu koje je Jelavić zatresao mrežu, no VAR je pokazao da se radi o zaleđu.

U 90. minuti trese se mreža Širokog Brijega, a pogodio je Čuljak. No VAR je poništio pogodak zbog prekršaja nad Božom Musom. U 96. minut Posušje je moglo do izjednačenja, ali udarac Marića sjajno brani Tomić i ostavlja svojoj momčadi tri velika boda.

 

hercegovina.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Dva slučaja trovanja gljivama u Trebinju

U trebinjskoj bolnici posljednjih dana hospitalizirana su dva pacijenta nakon konzumacije otrovnih gljiva, potvrdila je dr. Petra Paovica, načelnica Odjela za anesteziologiju, reanimaciju i intenzivno liječenje u Bolnici Trebinje. Ona navodi da se radi o muškoj i ženskoj osobi mlađe životne dobi, s blažom kliničkom slikom trovanja, koji su, nakon […]

Pretplatite se