Službeno: Mislav Oršić je novi igrač Southamptona

Domagoj
0 0
Read Time:1 Minute, 31 Second

Mislav Oršić je i službeno postao novi igrač Southamptona.

 

30-godišnji hrvatski reprezentativac potpisao je ugovor na dvije i pol godine i tako postao prvo pojačanje engleskog premierligaša u ovom prijelaznom roku.

 

Oršić ima značajan ugled na europskoj i svjetskoj pozornici, a posebno se iskazao na Svjetskom prvenstvu u dresu Vatrenih s kojima je osvojio brončanu medalju u Katru, stoji na službenoj stranici engleskog kluba.

 

Posebno se iskazao na utakmici protiv Maroka kada je postigao gol za pobjedu i osvajanje trećeg mjesta.

 

Nakon četiri i pol godine napušta Dinamo s kojim je četiri puta osvajao titulu hrvatskog prvaka, ali i postao najboljim europskim strijelcem zagrebačke momčadi.

 

Ukupno je za Modre zabio 28 golova u Ligi prvaka i Europskoj ligi. Englezi ga naročito pamte po njegovom hat-tricku Tottenhamu u Europskoj ligi, a ove je sezone zabio i Chelseaju u Ligi prvaka na Maksimiru.

 

Oršić je upisao 216 nastupa za Dinamo, a pritom je postigao čak 91 pogodak.

 

“Jako sam sretan što sam ovdje, mislim da je ovo san za svakog igrača, doći igrati u englesku Premier ligu. Spreman sam, motiviran sam i nadam se da mogu pomoći momčadi da ostvari svoje ciljeve.

 

Kada sam stigao u trening kamp, sjajno je, i siguran sam da ću uživati ovdje. Klub je u teškoj situaciji, ali mislim da moramo ostati zajedno. Imamo samo jedan plan – ostati u Premier ligi. Moramo naporno raditi svakog dana i nadam se da ćemo na kraju godine biti sretni”, kazao je Oršić.

 

“Mislav je značajno pojačanje za našu momčad i oduševljen sam što sam tako brzo dobio. On je ozbiljna napadačka prijetnja i siguran sam da svi oni koji su pratili Svjetsko prvenstvo su svjesni kakav talent ima. Oduševljeni smo što je s nama”, kazao je trener Nathan Jones.

 

Vrisak.info

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

FIFA odobrila Ljubičiću nastup za Vatrene

FIFA je obavijestila Hrvatski nogometni savez kako je prihvatila zahtjev Roberta Ljubičića za promjenom nogometnog državljanstva, pa 23-godišnji vezni igrač zagrebačkog Dinama sada može nastupati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Ljubičić je u studenom 2022. godine donio odluku kako u budućnosti želi predstavljati Hrvatsku, nakon čega je započet proces pred Svjetskom […]

Pretplatite se