Posušje: Uskoro nastavak gradnje kanalizacijskog kolektora na području Zagrebačke ceste

Domagoj
0 0
Read Time:57 Second

Riječ je o prometnici koja se proteže od kružnog toka na Ričini prema središtu Posušja, a na kojoj se uslijed velikih količina padalina voda zadržava na kolniku, stvarajući poteškoće vozačima i pješacima.

 

Ugovor vezan uz izvedbu druge faze u sklopu projekta “Izgradnja kanalizacijskog kolektora općine Posušje – Podsustav 2 na području Zagrebačke ceste”, vrijedan nešto više od 231.000 maraka, potpisan je u Posušju. Riječ je o prometnici koja se proteže od kružnog toka na Ričini prema središtu Posušja, a na kojoj se uslijed velikih količina padalina voda zadržava na kolniku, stvarajući poteškoće vozačima i pješacima.

 

Općina je krajem prošle godine započela prvu fazu izgradnje kolektora, odnosno linijskog voda fekalne i oborinske kanalizacije ukupne dužine 390 metara. Nakon uspješno završene prve faze projekta uskoro kreće i druga, a u sklopu nje izgradit će se novih 250 metara sustava. Ugovor su potpisali načelnik Ante Begić i direktor KTM Brina Tomislav Marić, a ako budu povoljni vremenski uvjeti, radovi bi trebali završiti u roku od 90 dana. Iz Općine Posušje navode kako će realizacija ovog projekta osigurati okolišno i higijenski prihvatljivog prikupljanja i tretmana otpadnih voda.

 

Vrisak.info

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Medicinska sestra sređivala lažne potvrde o cijepljenju za rodbinu i prijatelje, prijeti joj 14 mjeseci zatvora

Medicinskoj sestri (46) prijeti čak 14 mjeseci bezuvjetnog zatvora jer je krivotovorila potvrde o cijepljenju za 18 prijatelja i rođaka.   Tereti se da je od veljače do listopada preklani u Doma zdravlja u Ivancu, bez znanja liječnice, putem njezine personalizirane šifre kao liječnika-cjepitelja putem medicinskog programa Softmed, upisivala u […]

Pretplatite se