Nedjelja pretežito oblačna sa pljuskovima i grmljavinom

admin
0 0
Read Time:35 Second
Danas će u Bosni i Hercegovini biti pretežno oblačno i vjetrovito vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Intenzivnije padaline očekuju se u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne.
Poslijepodne doći će do prestanka padalina i razvedravanja na sjeveru i sjeverozapadu Bosne, a tijekom noći i u ostatku zemlje. Vjetar će biti umjeren do jak sa olujnim udarima južni i jugozapadni, a oslabit će krajem dana.
Jutarnja temperatura zraka od 10 do 16, na jugu i sjeveru države do 18, a dnevna od 15 do 21, na sjeveroistoku Bosne do 24 Celzijeva stupnja. U Sarajevu će prevladavati pretežno oblačno i vjetrovito vrijeme sa kišom i pljuskovima. Jutarnja temperatura oko 13, a dnevna oko 18 Celzijevih stupnjeva.
bljesak.info Foto: Pixsabay
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ukidanjem PDV-a na hranu mjesečna košarica bila bi niža gotovo 200 KM

Na činjenicu da PDV na osnovne životne namirnice mora biti ukinut, upozoravaju i analitičari, a u cilju da si svaki stanovnik može priuštiti barem kruh, pokrenuta je inicijativa za uvođenje tzv. narodnog kruha po uzoru na zemlje regije Bosna i Hercegovina je jedina zemlja u okruženju koja ima samo jednu, […]

Pretplatite se