PROMRZLA I IZGLADNJELA Pronađena 15-godišnja djevojčica za kojom se tragalo u Gornjem Vakufu

admin
0 0
Read Time:39 Second

Djevojčica koja je nestala jučer na području Bistričke Rike (Gornji Vakuf-Uskoplje) pronađena je u večernjim satima.

Kako jaljva lokalni portal Gornjivakuf.com, djevojčica je u dobrom zdravstvenom stanju, iako vidno promrzla i izgladnjela. Odmah je prebačena u Dom zdravlja Gornji Vakuf-Uskoplje.

“Pretraga koja je trajala jučer od 15:00 sati za djevojčicom, večeras je uspješno okončana oko 22:30 sati kada je pronađena na lokalitetu Laništa živa i zdrava. Hvala GSS Jablanica, GSS Prozor Rama, GSS Travnik, GSS Bugojno, GSS Novi Travnik, kao i svim građanima, lovcima, policiji, civilnoj zaštiti, koji su vršili pretragu”, poručili su iz GSS Gornji Vakuf Uskoplje.

Spašavatelji su više od trideset sati tražili maloljetnicu iz Bojske po vrlo nepristupačnom i teškom terenu. Prilikom potrage bili su izloženi i opasnosti kada su ih napali medvjedi.

Hercegovina.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Danas je Čista srijeda. Znate li što to točno znači i koja je razlika između nemrsa i posta?

Čista srijeda dan je koji svojom simbolikom poziva ljude da sve više i više postaju Božja djeca, odnosno da kroz vrijeme korizme nastoje mijenjati vlastito ponašanje. Danas je Pepelnica ili Čista srijeda, kojom započinje korizma, odnosno vrijeme od 40 dana, ne računajući nedjelje, što je poseban oblik pokorničke priprave za […]

Pretplatite se