Hercegovina na najvećem svjetskom sajmu turizma u Berlinu

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

Sajam ITB Berlin okuplja cijeli svijet putovanja na jednome mjestu: zemlje, gradovi i regije, tour operatori, rezervacijski portali i hoteli te ostali pružatelji usluga iz više od 180 zemalja predstavljaju svoju ponudu.

Uz predstvnike Turističkog klastera Hercegovine, ovdje su u delegaciji i predsjednici Vlada HNŽ i ŽZH; dr.sc. Nevenko Herceg i gdin Zdenko Ćosić, kao i predstavnici HBŽ, Grada Mostara te Ureda za Europske integracije pro Vladi ŽZH.

“Posebno nam je zadovoljstvo biti na ovom sajmu, pogotovo zbog činjenice što se prvi puta predstavljamo zajednički kao Bosna i Hercegovina, zajedno s kolegama iz Fortuna tours, Visit Sarajevo i Turistička organizacija Republike Srpske.” objavili su predstavnici TKH na službenoj stranici.

Grad Mostar prezentira svoje turističke potencijale na Međunarodnom sajmu turizma u Berlinu, koji se održava od 7. do 11. ožujka.


U izaslanstvu Grada Mostara su savjetnik gradonačelnika Marin Čuljak, stručna suradnica za turizam u Službi za gospodarstvo Grada Mostara Ivana Avmedovski i stručni savjetnik za strategiju razvoja i koncesije Mia Drmać.

Pod sloganom “Upravljanje transformacijom“ na sajmu će vodeći stručnjaci iz industrije raspravljati o trenutačnim izazovima za globalnu turističku industriju, nakon covid pandemije i s nedostatkom radne snage. Bit će govora i o klimatskim promjenama, opskrbi energijom i globalnim sigurnosnim politikama, uvažavajući njihov popriličan utjecaj na tijekove u turizmu i industriji putovanja.

Na Sajmu se susreću glavni donositelji odluka, stručnjaci i kupci iz svih područja turističkog lanca vrijednosti kako bi ostvarili nove poslovne kontakte i ugovorili nove poslove te se informirali o relevantnim temama i aktualnim trendovima u turizmu, priopćili su iz Grada Mostara.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Na ovogodišnjem SMART Festu nastupaju Crvena jabuka i Tarik Filipović

Stolac će i ove godine biti središte dobre zabave, a sve zahvaljujući SMART Festu, koji će sedmi put zaredom u grad na Bregavi, dovesti najpoznatije „face“. Stolac Music and ARTs festival bit će održan 16. i 17. lipnja 2023. godine, a Udruga građana ”Inicijativa” Stolac, koja je organizator događaja, najavljuje […]

Pretplatite se