FOTO/VIDEO: Biskup Petar Palić u posjetu Tomislavgradu

admin
0 0
Read Time:48 Second

Biskup Petar Palić u posjeti je Župi Duvno. Jučer se sastao s ravnateljima osnovnih škola a potom i krizmanicima i njihovim roditeljima. Dan je završio susretom sa župnim zborovima.

IMG_1702

Danas će biskup posjetiti Ustanovu “Nova nada”, Humanitarnu udrugu “Kap ljubavi” i Starački dom. Sastat će se s općinskim načelnikom Buntićem i posjetiti filijalne crkve u Kovačima, Stipanićima i na Širokovcu. U 17:30 biskup Palić će predvoditi Put križa i sv. misu u crkvi u Tomislavgradu, te se susresti s Framom i FSR-om.

Za subotu je predviđen susret s ministrantima, prvopričesnicima i malim zborom.Biskup Palić predvidit će i sv. misu u 10:30 sati, te se poslije susresti sa časnim sestrama franjevkama, fratrima i sestrama milosrdnicama.

U zadnjih mjesec dana mostarsko-duvanjski biskup i trajni apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski Petar Palić pastoralno je pohodio župe Duvanjskoga dekanata.Posjetio je župe: Vinicu, Rašeljke, Grabovicu, Prisoje, Roško Polje, Bukovicu, Seonicu, Kongoru i Šujicu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Potres u BiH osjetio se i u Hrvatskoj

Jutros u 7: 34 sata je u Bosni i Hercegovini došlo do umjerenog potresa magnitude 3.8 po Richteru. Do potresa je došlo na samom sjeveru države, nedaleko od Banje Luke. Potres je bio na dubini od 8 kilometra, javlja EMSC, a osjetio se i do Hrvatske, u blizini Stare Gradiške. […]

Pretplatite se