VIDEO: Dvojica muškaraca pokušala iznijeti 50.000 eura iz BiH u toalet papiru

admin
0 0
Read Time:53 Second

Na graničnom prijelazu Sremska Rača, carinici su 23. ožujka ove godine zajedno s policijom spriječiti pokušaj krijumčarenja gotovo 50.000 eura (oko 100.000 KM).
Prekršaj je otkriven na graničnom prijelazu Bijeljina/Sremska Rača kada je za detaljan pregled na izlazu iz Bosne i Hercegovine, a na ulazu u Srbiju, izdvojen automobil stranih registarskih oznaka, kojim su putovala dvojica putnika.
Na graničnom prijelazu Sremska Rača carinici su 23. ožujka ove godine zajedno s policijom spriječiti pokušaj krijumčarenja gotovo 50.000 eura (oko 100.000 KM). Prekršaj je otkriven na graničnom prijelazu Bijeljina/Sremska Rača kada je za detaljan pregled na izlazu iz Bosne i Hercegovine, a na ulazu u Srbiju, izdvojen automobil stranih registarskih oznaka, kojim su putovala dvojica putnika. Iako su putnici srbijanskim carinicima kazali kako nemaju ništa prijaviti i da kod sebe imaju “nešto sitno” gotovog novca, kontrolom je kod obojice pronađeno znatno više od dozvoljenog iznosa deviza koji se može nositi preko granice, piše Avaz.
Novac su sakrili u toalet papir.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Zimska oprema od 1. travnja u BiH više nije obavezne, kako pripremiti automobil za toplije dane

Obvezno posjedovanje zimske opreme na snazi je do 1. travnja, nakon čega treba pristupiti pripremi vozila za vožnju na višim temperaturama, podsjećaju iz BIHAMK-a. Obavezno posjedovanje zimske opreme za automobile u Bosni i Hercegovini je zakonski propisano od 1. studenog do 1. travnja. Zimska oprema prethodnih mjeseci bila je obavezna […]

Pretplatite se