U Tomislavgradu održane radionice povodom Dana osoba s Downovim sindromom i Svjetskoga dana osoba s autizmom

admin
0 0
Read Time:56 Second

U petak, 31. ožujka, suradnjom Centra “Nova nada“‘ i OŠ Ivana Mažuranića upriličene su radionice povodom obilježavanja Dana osoba s Downovim sindromom i Svjetskoga dana osoba s autizmom.
U školskoj sportskoj dvorani učenici osmih razreda i korisnici Centra sudjelovali su u radionicama pod vodstvom djelatnika Centra “Nova nada”. Radionice su osmišljene s ciljem upoznavanja s načinima učenja i usvajanja novih vještina na drugačiji, njima bliži način. Drugi cilj bio je podizanje svijesti o različitostima i važnosti njihovoga prihvaćanja, te upoznavanje s mnogim preprekama a s kojima se osobe s teškoćama u razvoju mogu susresti na svome životnom putu.

Sretni smo što smo imali priliku pokazati njihov svijet kroz iskustveno učenje tolikom broju mladih ljudi. Nadamo se da smo uspjeli upaliti iskru razumijevanja i potaknuti prihvaćanje ljepote različitosti. Hvala im na velikom interesu i želji za učenjem. Hvala Frami Tomislavgrad koja je još jednom svojim sudjelovanjem doprinijela uspjehu našeg projekta. Hvala OŠ Ivana Mažuranića u Tomislavgradu na lijepome prijemu. Vjerujemo da će se dobra suradnička praksa nastaviti, navodi se u priopćenju Centra “Nova nada” Tomislavgrad.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Stanarine više za 100 KM, skuplje i režije, kvadrat stana skočio i za 1000 KM

U BiH svakodnevno svjedočimo poskupljenjima, što se najviše vidi po cijenama hrane i prehrambenih proizvoda, do oscilacija u cijenama goriva i ostalih potreba koje se reflektiraju na živote i standard građana. Udari kriza, energetske i financijske, koje su pogodile cijeli svijet, odrazili su se i na bh. gospodarstvo, a posljedično […]

Pretplatite se