Idućih dana u BiH oblačno s kišom, na planinama snijeg

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

U Bosni i Hercegovini danas će preovladavati sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Krajem dana vjetar mijenja smjer na jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 7, na jugu zemlje do 10 stupnjeva. Najviša dnevna uglavnom između 14 i 19, na jugu zemlje do 21 stupanj.

U četvrtak se očekuje naoblačenje i kiša u poslijepodnevnim satima i tijekom noći na petak. Na vrhovima planina će padati snijeg. Vjetar umjerene jačine, povremeno sa jakim udarima, južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 7, na jugu zemlje do 9 stupnjeva, najviša dnevna uglavnom između 16 i 23 stupnja.

U petak pretežno oblačno vrijeme. Glavnina padavina je u jutarnjim satima. Na vrhovima planina će padati i snijeg. Tijekom dana se očekuju lokalni pljuskovi. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10, na jugu do 12 stupnjeva, najviša dnevna temperatura između 8 i 14 stupnjeva.

U subotu također pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5, na jugu zemlje do 8 stupnjeva.Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 16 stupnjeva priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Elektroprivreda HZ HB: Ostavka Uprave na čelu s generalnim direktorom Marinkom Giljom

– Kako smo ranije naglasili, negativan poslovni rezultat u 2022. godini posljedica je izrazito nepovoljne situacije na tržištu električne energije, gdje su cijene električne energije bile i do 10 puta više od cijena ostvarenih prethodnih godina. S druge strane Odlukom Vlade Federacije BiH o ograničavanju povećanja cijena opskrbe električnom energijom […]

Pretplatite se