Dinamo odbio AEK-ovu ponudu za Ljubičića. Evo koliko je iznosila

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

DINAMO je odbio ponudu AEK-a od oko tri milijuna eura za Roberta Ljubičića. Atenski klub htio ga je dovesti kako bi osnažio vezni red, navodno je i sam Ljubičić bio spreman otići ako bi ga Dinamo pristao prodati, no od toga, barem zasad, neće biti ništa. Prijelazni rok u Grčkoj traje do kraja mjeseca pa će se AEK morati požuriti s poboljšanom ponudom ako želi natjerati Dinamo da se predomisli.

Ljubičić u posljednje vrijeme ne igra mnogo u Dinamu. Kada je stigao u ljeto 2022. iz bečkog Rapida, očekivalo se da će biti pojačanje u veznom redu, no spletom okolnosti puno je više igrao na poziciji lijevog beka. Ondje se sada kao prvi izbor nametnuo Mauro Perković, a stigao je i Takuya Ogiwara, pa Ljubičića više ne bismo trebali gledati na toj poziciji.

Ipak, u veznom redu Dinama je velika konkurencija, a prednost nad Ljubičićem u proteklim kolima redom su imali Josip Mišić, Arijan Ademi, Marko Bulat, Martin Baturina i Petar Sučić. U Dinamu su unatoč tome odlučili da žele zadržati Ljubičića.

Podsjetimo, Dinamo je Ljubičića i platio tri milijuna eura, tako da prodajom za tu cijenu na njemu ne bi zaradio ništa. Ljubičić je ove sezone postigao pogodak AEK-u u dvoboju u Ateni u kvalifikacijama za Ligu prvaka, ali je kasnije skrivio jedanaesterac poslije kojeg je Domagoj Vida zabio gol za izbacivanje Dinama.

index.hr Foto: Pixsell

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Zastupnički dom BiH usvojio prijedlog izmjena i dopune Zakona o VSTV-u

Zastupnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine je po hitnom postupku usvojio Prijedlog zakona o izmjenama i dopuni Zakona o Visokom sudskom i tužiteljskom vijeću BiH, čiji je predlagač Vijeće ministara BiH. Ministar pravde u Vijeću ministara BiH Davor Bunoza je kazao se predloženim izmjenama i dopunama Zakona o VSTV-u […]

Pretplatite se