Tomislavgradske mažoretkinje odlaze na državno prvenstvo

PROTV
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Tomislavgradske mažoretkinje spremne su za najvažniji i najveći događaj mažoret sezone- državno prvenstvo.

Ovogodišnje državno prvenstvo mažoretkinja održava se u ponedjeljak, 1. svibnja u Busovači.

Boje našega grada predstavljat će juniorke i seniorke u ukupno 10 kategorija. Pred licenciranim sucima iz Bosne i Hercegovine i Slovenije kroz 71 koreografiju predstavit će se preko 400 mažoretkinja iz 6 bosanskohercegovačkih gradova.

Tomislavgradske mažoretkinje na državno prvenstvo putovat će u pratnji vatrenih navijača, a odlazak naših mažoretkinja u Busovaču planiran je već za nedjelju kako bi pred samo natjecanje održale službene treninge i posljednje pripreme pred izlazak na borilište u ponedjeljak.

“Cure su spremne i očekivanja su velika. Konkurencija je nikad jača i bit će ovo jedna prava borba na plesnom podiju ali mi smo sigurne da se u Tomislavgrad vraćamo s medaljama oko vrata”, izjavile su Ruža Šarac i Ivana Drmić, trenerice i koreografkinje juniorskog i seniorskog sastava.

Svečano otvaranje prvenstva najavljeno je za 10:00 sati, a proglašenja pobjednika u 19:00 sati. Natjecanje će biti održano u Sportskoj dvorani Busovača i cijena cjelodnevne ulaznice za sve starije od 10 godina iznosi 5 KM.

Predsjednica udruge Tomislavgradske mažoretkinje, Džoana Perković posebno se zahvalila prije svega roditeljima mažoretkinja na nesebičnoj podršci i aktivnom sudjelovanju u radu Udruge tijekom cijele godine, te sponzorima ovoga putovanja Općini Tomislavgrad i načelniku Općine Ivanu Buntiću.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Još 20 dana do zabrane pušenja u svim zatvorenim javnim prostorima u FBiH

BiH se nalazi na 11. mjestu u svijetu s najvećim postotkom pušača, podaci su World Population Reviewa. Prema podacima sa spomenute stranice, ukupna stopa pušenja u BiH iznosi 38,3 posto. Stopa pušenja muškaraca iznosi 46,3 posto, dok je za žene nešto niža i iznosi 30,2 posto. Lošija od nas, barem […]

Pretplatite se