VIDEO: Likovna kolonija u Karmelu svetog Ilije “Zemlja kralja Tomislava”

admin
0 0
Read Time:35 Second

Udruga „Stećak” organizirala je umjetničku koloniju u Karmelu svetog Ilije pored Buškog jezera pod nazivom “Zemlja kralja Tomislava – Ususret tisuću i stotoj obljetnici hrvatskog kraljevstva i krunidbe kralja Tomislava na Duvanjskom polju”.

Kolonija se održava od 2. do 5. ožujka, a na njoj sudjeluju umjetnici iz Hrvatske i BiH predvođeni dekanima likovnih akademija: prof. Tomislav Buntak iz Zagreba i prof. Svetislav Cvetković iz Širokog Brijega.

„Nadamo se da će se kroz ovo vrijeme koliko se planira i kroz ove skice koje su priprava za završne radove zaista dogoditi nešto lijepo što će cijeli ovaj krajolik prezentirati cijeloj hrvatskoj i bosanskohercegovačkoj javnosti.” –rekao je otac Zvonko Martić iz Udruge “Stećak”.

Pogledajte više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ništa od pojeftinjenja, troškovi života 1000 KM veći nego prije korone

Potrošačka košarica koju je Savez samostalnih sindikata BiH izračunao za siječanj 2023. iznosila je 2996,70 KM. te je u odnosu na vrijeme prije početka pandemije skuplja za čak 1030,74 KM. Velika poskupljenja životnih namirnica postala su svakodnevica u Bosni i Hercegovini. Značajno su poskupjele osnovne životne namirnice poput mesa, brašna, […]

Pretplatite se