Thompson na službenoj stranici objavio stihove ‘Ne boj se’, a obožavatelji uputili molitve sinu

admin
0 0
Read Time:56 Second

Pjevač Marko Perković Thompson (55) objavio je na službenoj Facebook stranici stihove pjesme ‘Ne boj se’

– Ti ne boj se sine vjetra ni kiše, ni vala što pjeni. Ti ne boj se kćeri kad postanu tiše, oluje u meni. Dok vas ruka nepravde tjera, a sjećanje dušu pjeni. Tebe neka uvijek hrabri vjera i vode koraci njeni. Pogledaj u nebo plavo ruke pružaj ocu svome, pogledaj u zvijezdu sjajnu, nek’ te vodi domu tvome, ostani na rodnoj grudi, ljubi je I hrabar budi, zemlja je mati k njoj se svatko vrati – neki su od stihova pjesme.

Pratitelji su pod objavom pisali pozitivne želje i molitve za njegovog 17-godišnjeg sina.

Prisjetimo se, Thompson je 8. srpnja prošle godine otkazao svoj nastup u Donjim Andrijevcima, a umjesto njega nastupio je Miroslav Škoro. Markov menadžer Denis Pletikosa tada nam je rekao da čekaju da se Thompsonovom sinu stanje poboljša.

– Ništa nabolje nije išlo. Čekamo da se stanje poboljša, da se nešto dobro dogodi. To svi očekujemo da će se dogoditi. Nemam ništa pametno više za reći osim da se molimo i čekamo najbolje – izjavio je Pletikosa za 24sata.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

ISPOVIJEST MAJKE Otišla sam u Kongo, u Hrvatskoj je nemoguće usvojiti dijete

Posljednjih dana piše se o legalnosti i etičnosti međudržavnog posvojenja zbog uhićenja Hrvata u Zambiji i sumnje u valjanost dokumenata iz DR Konga. Kako bi bolje približila tu proceduru, Hina je razgovarala s osobom koja je nedavno uspješno posvojila dijete – upravo iz DR Konga. Hinina sugovornica iz pravne struke, […]

Pretplatite se