Obilježavanje tridesete obljetnice 2. gardijske brigade HVO-a

admin
0 0
Read Time:29 Second

Svečanost obilježavanja jubilarne 30. obljetnice utemeljenja 2. gardijske brigade Hrvatskog vijeća obrane održat će se u subotu, 16. prosinca, s početkom u 10.15 sati u vojarni Stanislava Baje Kraljevića u Mostaru.

Svečana akademija i polaganje vijenaca održat će se u zavjetnoj kapeli sv. Ivana Krstitelja u 10.15, nakon čega će kapeli sv.Ivana Krstitelja biti služena sveta misa za sve preminule pripadnike te postrojbe.

Iz 1. gardijske pješačke pukovnije OS BiH pozivaju sve bivše pripadnike brigade, obitelji poginulih branitelja, ratne vojne invalide, umirovljene djelatnike, te sve udruge proizašle iz Domovinskog rata da nazoče obilježavanju obljetnice.

FENA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Poznato kada se ruši Maksimir i gradi novi moderni dom Dinama

Zastupnici zagrebačke Gradske skupštine prihvatili su zaključak o sklapanju Sporazuma o rekonstrukciji Gradskog stadiona Maksimir. Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević povijesnim je u četvrtak ocijenio sporazum koji će sklopiti Grad i Republika Hrvatska o rekonstrukciji maksimirskog stadiona te istaknuo da će se ići u rušenje postojećeg i gradnju novog, koji će […]

Pretplatite se