U Visokom fizički sukob navijača s igračima

Domagoj
0 0
Read Time:53 Second

U rukometnoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine odigrano je 3. kolo, a jedna od utakmica završila je fizičkim sukobom na parketu.

Riječ je o dvoboju Bosne i Gračanice u Visokom, u kojem su gosti u posljednjoj sekundi stigli do pobjedničkog pogotka za konačnih 30:31.

Nakon dvoboja punog tenzija uslijedilo je žestoko slavlje gostujućih igrača, koje se baš i nije svidjelo domaćim igračima i navijačima.

Dio domaćih gledatelja ušao je u teren, priključili su im se i neki domaći igrači. Palo je nekoliko udaraca između samih igrača, a kao nezvani djelitelj pravde na terenu se pojavio i jedan domaći gledatelj koji je udario dvojicu gostujućih rukometaša, Adnana Tufekčića i vratara Dejana Bižića.

Taj se ‘navijač‘ nakon obavljenog posla vratio na tribinu, a u cijeloj situaciji u potpunosti je zakazala služba sigurnosti koja je trebala voditi računa o redu u dvorani u Visokom.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

U svakom slučaju, Bosnu iz Visokog očekuje ozbiljna kazna zbog velikih propusta u organizaciji utakmice. Zakazalo je osiguranje koje nije spriječilo ulazak gledatelja na teren, a nije bilo ni policije…

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ukrajina slavi liječnicu iz Azovstala: Prije četiri dana je puštena iz zatočeništva, a jučer je rodila!

Ukrajinska vojna liječnica Mariana Mamonova, koja je prije nekoliko dana oslobođena iz ruskog zarobljeništva, rodila je kćer, objavili su u nedjelju ukrajinski mediji. Stanje majke i djeteta liječnici ocjenjuju kao “dobro”, piše TVP World. Mamonova je zarobljena početkom travnja u notornoj čeličani Azovstal u Mariupolju. Bila je zatočena u logoru […]

Pretplatite se