Nevjerojatne fotografije iz BiH u konkurenciji za kalendar Svjetske meteorološke organizacije

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Foto: Vladimir Tadić

Pobjedničke fotografije će biti uvrštene u kalendar i prikazane na Svjetskom meteorološkom danu 2024. godine.

Bh. fotografi Vladimir Tadić i Boško Hrgić zabilježili su nekoliko nevjerojatnih fotografija predjela u BiH koje su u konkurenciji da se nađu na kalendaru 2024. godine Svjetske meteorološke organizacije (WMO) uz pomoć glasovanja na njihovoj Instagram i Facebook stranici.

Fotograf Vladimir Tadić je prošao u uži krug natječaja za izbor fotografija za kalendar 2024. godine Svjetske meteorološke organizacije (WMO). U utrci je s dvije fotografije i to s Vlašića i Visočice, a ukupno četvrti put u užem krugu te moguće i četvrti put za redom u kalendaru ove UN-ove organizacije, piše Klix.ba.

Foto:Vladimir Tadić

Tražene su fotografije visoke likovne i tehničke kvalitete koje su vezane za temu klimatskih akcija, ali i ljudi i zajednice koje rade na klimatskim pitanjima skrećući pažnju na zaštitu od sila prirode, ali i ljudskog utjecaja na nju.

Pored Tadića, u konkurenciji je i fotografija Boška Hrgića koji je zabilježio još jedan nevjerojatan prizor munja iznad Prnjavora.

Foto:Boško Hrgić

Pored ocjene žirija i geografskog rasporeda fotografija glasovanje na Facebook i Instagram stranici WMO će ući u obzir kod konačne odluke o uvrštavanju u kalendar.

Glasovanje traje do 18. rujna 2023. godine.

Pobjedničke fotografije će biti uvrštene u kalendar i prikazane na Svjetskom meteorološkom danu 2024. godine.

Večernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Pepco otvara u BiH dvije trgovine isti dan

Jako smo uzbuđeni što ovog mjeseca otvaramo prve Pepco trgovine u Sarajevu i jedna čekamo da dovedemo Pepco u Bosnu i Hercegovinu, rekao je regionalni direktor Pepca Poljski maloprodajni lanac koji nudi odjeću za obitelj i proizvode za domaćinstvo otvorit će u jednom danu, 14. rujna, dvije trgovine. Time će […]

Pretplatite se